Terug naar vorige pagina

Nieuws

Gratis webinar Marketing en Marktonderzoek

Op 31 mei vindt er weer een webinar plaats vanuit het Startersloket. Dit webinar is gratis voor inwoners met ondernemersdromen binnen onze gemeente.

Webinar Marketing en Marktonderzoek
Je plannen voor je eigen bedrijf zijn klaar, maar hoe vind je nu de juiste klanten? Of is het in deze tijd als bestaande ondernemer lastig om klanten te vinden? Hoe onderscheid je je tussen je concurrenten en hoe zorg je dat jouw product of dienst precies aansluit op wat jouw klant nodig heeft? Waarom moet een klant nu juist voor jouw bedrijf, product of dienst kiezen? Hoe stel je vast welke doelgroep past bij jouw dienstverlening en jouw waarden? Hoe breder de doelgroep, hoe minder zichtbaar je bent in de markt. Durf een specifieke niche te benoemen voor jouw product of dienst, maar hoe doe je dat?

Ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen? Volg dan het webinar Marketing en Marktonderzoek. Het webinar begint om 19:00 uur en duurt maximaal 2 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Aanmelden?
Aanmelden voor dit webinar kan via deze link. Meer informatie over het Startersloket en de andere geplande webinars kun je vinden op de webiste van het Startersloket.

Ambitie 7

Start-up

In 2040 zijn we dé startup hoofdstad boven 't ij

Heeft u een vraag of voorstel?
Uw contactpersoon staat voor u klaar.

Dorine Veerman
Stuur mij een mail

Ideeënbus

Heeft u een goed idee of initiatief om het project aan te vullen of te verbeteren?

mail het ons!