Terug naar vorige pagina

Nieuws

Programma voor internationalisering voor smart health bedrijven in de MRA – The Smart Health Globaliser

Meld je aan!
In oktober start het 10-weekse internationaliseringsprogramma ‘de Globaliser’ specifiek bedoeld voor ondernemingen (smart health bedrijven) uit de regio Amsterdam die met professionele hulp hun internationale strategie willen bepalen. In dit programma gaan scale-ups aan de slag met hun internationale strategie en roadmap. Ondernemers worden begeleid bij het kiezen van de juiste markt, bouwen van je go-to-market strategie en hun roadmap. Door gebruik te maken van de lessen van ervaren ondernemers, individuele coaching, experts en interactieve sessies, worden deelnemers in staat gesteld lean en mean internationale markten te veroveren. Het resultaat? Een gevalideerde internationale roadmap waarmee je focus aanbrengt en jouw smart health oplossing internationaal kunt uitrollen.

Het is een succesvol programma, onlangs hebben in Den Haag 10 ondernemers, met focus daar op cybersecurity, een soortgelijk programma met veel enthousiasme en succes afgerond.

Het programma wordt in opdracht van Amsterdam Trade & Innovate en de provincie Noord-Holland uitgevoerd in samenwerking met DutchBasecamp.

Deelname aan het programma kost EUR 750,- Meer informatie en mogelijkheden om aan te melden vindt u op de website van Dutch Basecamp.

Begin september sluit de aanmeldingsmogelijkheid voor de Globaliser Smart Health.

Meer weten? Neem contact op met Ellen van der Vossen via e.vossen@amsterdam.nl, Trade Developer MRA of Daan Donkers via d.donkers@amsterdam.nl, Trade Developer Smart Health.

Ambitie 7

Start-up

In 2040 zijn we dé startup hoofdstad boven 't ij

Heeft u een vraag of voorstel?
Uw contactpersoon staat voor u klaar.

Dorine Veerman
Stuur mij een mail

Ideeënbus

Heeft u een goed idee of initiatief om het project aan te vullen of te verbeteren?

mail het ons!