Terug naar vorige pagina

Project

De boer op

Onderzoeken of wij aan kunnen sluiten bij landelijke en regionale netwerken die de ontwikkeling van de agrarische sector versterken.

Projectvoortgang: Gesprekken worden gevoerd

40% compleet

Gekeken kan worden of het mogelijk is om actiever aan te sluiten bij platformen zoals Voedsel Verbindt. Voedsel Verbindt is een activerend platform dat een overzicht biedt van relevante Agri & Food initiatieven, ontwikkelingen, projecten en partijen uit de regio. Er zijn al veel initiatieven gericht op een beter voedselsysteem in de Metropoolregio Amsterdam en omliggende agrarische gebieden. Maar hoe zorg je ervoor dat we nog meer en sneller vooruitgang boeken? Als er meer partijen betrokken worden, elkaar weten te vinden, kennis en ervaring delen en waar mogelijk samenwerken kun je sneller voortgang boeken.

Voedsel Verbindt is een initiatief van de provincie Flevoland, provincie Noord-Holland, gemeente Zaanstad en Rabobank, gemeente Almere, gemeente Beemster, gemeente Purmerend, LTO Noord, Greenport Noord-Holland Noord, Foodcouncil MRA, Inholland, VU Amsterdam, Amsterdam Green Campus, Meerlanden Holding N.V., Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions, Hogeschool van Amsterdam, Aeres Hogeschool, Anmec en het Slow Food Youth Network.

Voedsel Verbindt

Ambitie 10

Voeding van de toekomst

In 2040 zijn wij de belangrijkste en groenste voedselproducent van de regio

Ambassadeurs maken zich sterk voor de ambitie of het project.
Vragen kunt u echter stellen via info@economischetoekomst2040.nl

Frank de Wit
Sharon Veerman

Betrokken partijen

Nieuws over het project

Meer nieuwsberichten

Poll

Zou u een (thema)raadsvergadering bij uw bedrijf plaats willen laten vinden?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ideeƫnbus

Heeft u een goed idee of initiatief om het project aan te vullen of te verbeteren?

mail het ons!